P.s I miss you most

Hejsan!

Idag åkte jag och pappa in och kollade på inredning till min lilla garderob :) vi hittade lite men vi köpte inget, utan vi kollar vidare!

Sen skjutsade han mig till stan där jag skulle möta upp Tilde, Louise och Frida. Vi skulle gå och käka tillsammans, men dom bestämde sig för att äta på jallajalla där jag åt igår, va inte så sugen på det. Så jag gick på stan istället- för att hitta en klänning... Jag hittade en jättefin klänning som satt hur bra som helst och var på jätte rea... NOT!

Sen va jag skit hungrig och pappa frågade om jag skulle med till mina kusiner ett tag, så då åkte jag med honom dit istället för att möta tjejerna igen... Det var mysigt att vara där men är så grymt trött och orkade typ inte leka med dom :(

Nu he jag precis kommit hem från affären, ska äta om ett tag sen ska kg sätta mig helt själv i soffan och kolla på brides mates som jag hyrt!

Imorgon får jag väll ha några fula jeans och en skiitful t-shirt...

....puss

P.s igår kom tjejerna till mig och vi hade en rolig utklädnings kväll och gjorde löna videos ;)


Dagens

Hejhej!

Idag har jag varit barnvakt åt min finaste kusin... Vi har byggt kojja, kollat svambob fyrkant (stavas) och så har jag gjort frisyr på henne (bild)...
Snart åker jag och pappa in till uppsala och ska möta min syster och hennes pojkvänn, lovely... Vi ska först äta sen kolla på the girl with the dragon tatoooo... Har sett den svenska men ska bli kul och se den "stora skillnaden"

Senare ska jag träffa Olivia, Louise, Frida och Tilde ;)

Igår hade vi 2 matcher i cuppen... En på morgonen- förlorade
En på kvällen - förlorade med 2-1 men vi va fan bättre... Vi fick 3 utvisningar för hårt spel -.- jag fick en efter 26 sekunder på matchen....

Längtar till nyår (tjatar om det i varje inlägg, jag vet) men jag har ingen aning om vilken klänning jag ska ha :( har ju ingen... Iallafall, jag, Daniella, Elin, Tilde och Frida ska äta hemma hos min mamma... Sen drar vi nog ut och träffar folk :)

Puss.


Bildbloggning

(dampa inte om bilderna kommer 100 gånger, min mobils fel!)


Max och innebandycup

Är på innebandycup nu, eller ju just precis nu äter vi på Max <3

Mer om cuppen http://fridahuss.blogg.se/

Puss.


Te och muffin

Nu sitter jag med alva på un¡co och fikar, har inte köpt någonting idag, bara bytt en julklapp som hade gått sönder - duktig jag!

När jag kommer tillbaka till lilla Knivsta ska jag träffa Tilde, vi kanske ska äta pizza eller nått....
Vet inte om vi kanske träffar några- blir inte sent! För imorgon har jag innebandy cup...

Igår gick becca hem vid halv 10, då gick jag och Frida ut och träffade arvid...

Puss.


Maaat

Nu sitter becca jag och Frida och äter, sen blir det bara lugn hemma kväll, både pappa och syster ska ut ikväll så vi är ensamma. Får se om några kommer hit eller om vi inte orkar ;)

Puss.


A day without plans

Idag blir en seg dag...
Har inte så mycket att skriva faktiskt bara att julen igår va helt ok och jag längtar till nyår och att få åka till stugan <3
Idag vet jag inte vad jag ska göra, alla verkar borta... Men jag tror jag ska vara med becca efter hennes träning. Nu ska jag vara pappas lilla flicka ett tag och följa med och handla...

Puss.


enough <3

Bilderna dampar som vanligt och blir hundra stycken med mobilen- lägger upp en bild från förra inlägget!


incoming gifts

Julklapparna från pappas släkt...

• iphone högtalare
• Björn axen hårfön
• Newport överkast (röd-vit randiga (USA) extra bild)
• skjorta (vit-blå randig)
• smyckes hängare
• tub sjal
• örhängen (extra bild, skiit snygga)
• lipgloss (2 färgad)
• 1200 :- också...

Läängtar till nyår och mamma jul (fler klappar) <3

Puss.


not as I imagined


Jag har alltid firat jul med min mammas släkt sen jag var liten, och det här är första gången med pappas. Det blir inte samma sak, dem gör inte allt som vi brukar göra, vissa saker som vi har som tradition gör inte dem och just nu känns det inte så roligt. Fast nu låter jag jätte negativ, det är såklart jätte mysigt här också, bara inte samma sak!
Nästa år blir med mamma släkt, säger inte att det blir bättre (fast jo, det gör jag) men det blir som det brukar, ex en stor sak för oss är att alla samlas och kollar på kalleanka... Nu gjorde vi inte det :/

Nej, nu ska jag vara social på självaste julen!

Puss

P.s skulle ha en jätte fin klänning som jag hade förra året, den täckte inte ens rumpan och såklart har jag ingen extra eftersom jag sällan använder klänning, ville inte ha min skinn klänning så fick jag ha en ful outfit (bild)


Merrychristmas

God jul alla!

Ska gå upp och duscha nu sen fixa mig julfin... Julen i år kommer tillbringas med pappa (skilda föreldrar) och mina kusiner...

Jag lovar att jag kommer lägga upp bilder senare!

Jag är faktiskt inte så jätte taggad, det är ju jul- ska inte alla barn typ ha haft sov problem inatt? Jag sov lugnt och jag är inte super duper taggad för mina presenter eller jul i överhuvudtaget...

Julen med mamam kommer spenderas efter nyårshelgen, åker till stugan den 5 (torsdag)

Längtar till nyår med tjejerna...... <3

Puss.


Dont ceep calm, because i miss u

Hejhej!
Är ensam hemma med alla spöken, haha nej men jag är det. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, KANSKE KANSKE kommer alva hit och vi ska baka...

Har ont k huvudet och känner mig sjukt ful, så nu ska jag sminka mig och hitta på något!

Min älskling är i Oslo över jul :( men hon kommer hem på söndag, hihi!

Igår satt jag och kollade lite bilder från när jag var liten... Tycker det är ganska coolt ändå att min syster och en kille på kortet var med varann igår (alltså fortfarande vänner) jag och två av killarna går i samma klass och jag är jätte bra vänn med han som min syster var kompis med fortfarande, hans lillebror.. Felix! Bara en av killarna som jag inte är kompis med men vi går med varann på en lektion i veckan- music. Haha lite kompliserat kanske men aa.

Puss.


Exit over there

Snart kommer jacob ludde och Wille hit så ska jag gå ut med dom, vet inte vad vi ska göra... Kanske träffa Tilde om hon kommer!

Igår var en såådääär lyckad kväll helt ok med tjejerna och killarna, jag va hemma ganska tidigt vid 11 ungefär, och jag bar helt frusen så jag duschade och fick och la mig!

Idag var kg och min syster på stan köpte lite saker ;)

Nej nu går jag..

Puss.


new, just because

Ja alla vänner, nu har jag skaffat en ny blogg! jag kommer såklart ndvända den här mest!! så fortsätt läs här. Min nya blogg är till för random saker, som olika bilder och texter som inte betyder nått igentligen.
Så gå gärna in där och kolla också :)
http://hannamadeleine.blogg.se
puss.

Systeryster

Nu är jag på väg in till stan med syster för att handla julklappar, känns som att jag har noll kronor med några julklappar ska vi få ihop ;) kansle ska va med alva och Tilde ikväll- får se hur det blir, jag ska iallafall baka sen!

Puss.


turning page


I've waited a hundred years
But I'd wait a million more for you
Nothing prepared me for the privilege of being yours
If I had only felt the warmth within your touch
If I had only seen how you smile when you blush
Or how you curl your lip when you concentrate enough
I would have known what I was living for
What I've been living for

Your love is my turning page
Only the sweetest words remain
Every kiss is a cursive line
Every touch is a redefining phrase
I surrender who I've been for who you are
Nothing makes me stronger than your fragile heart
If I had only felt how it feels to be yours
I would have known what I've been living for all along
What I've been living for

We're tethered to the story we must tell
When I saw you well I knew we'd tell it well
With the whisper we will tame the vicious scenes
Like a feather bringing kingdoms to their knees


star wars

idag har vi haft julavslutning i skolan, och i fick våra brtyg! inte 100 % nöjd men jag får jobba mycket hårdare nästa år!
just nu är jag med tilde och kul som i har gjorde vi en video, på jibjab!
jag vet inte vad vi ska göra senare, men jag tror vi ska träffa olivia, louise, frida iallafall. Kankse ska träffa fredrik också, jag vet inte... får se hur jag göör!
nu har vi i allafall lov, det är 100% KÖÖÖNT. ska hinna med så mycket nu på lovet, ska fira jul med både mamma och pappa, åka upp till stugan... och massa annat ;)
här kommer videon vi gjortde.
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!
Bloa troligtvis senare sen, så hejdååå
Puss

el orphanage

Hej alla!
det känns som attt det var länge sen jag bloggade, men det kankse är för att jag inte varit innne på bloggen på mobilen som jag är typ 3 gånger om dan..
och det är just det, jag känner själv att jag lägger ut onödiga inlägg, typ på vad jag äter.. vem bryr sig om det lixom? även massa fula bilder som ingen vill se. skulle det inte vara bättre om jag la ut 1 långt inlägg varje dag eller varannan? istället för att lägga ut 3 där jag bara skriver vad jag gör på 2 rader och en ful bild?

Nu känns min blogg enligt mig som värsta ööö bloggen, som den är också! och kanske lite fjortis känsla, eller?
så nu ska jag fan skärpa mig och lägga ut saker som ni skulle kunna bry er om, så jag inte bara skriver... typ som nu ;)

nej, men så gör vi...

iallafall idag har vi bara tagit det lugnt i skolan, började 10 min senare, direkt i sprothallen. Där vi idag hade vollyboll turnering :) och vilket lag vann? jo vi, min klass van både mot alla andra 9:or och lärana i finalen... sen hade vi lunch (äcklig gröt),
och sen kolade vi på film på spanskan, el orphanage (barnhemmet). Så himmla roligt när kaxigaste killen i klassen sitter och gråter för han är så rädd, haha! jag har faktiskt redan sett den 4 gånger innan, så inte så mycker suprise för mig osv.


Efter skolan åkte jag och mamma och skulle fixa något ilägg till mina fötter (knän). Men dem sa attjag skulle köpa några speciella skor, kan lägga ut bild sen ;) jag tycker dom är helt ok snygga och jätte sköna! sen åkte vi till mina kusiner, där man först blev jätte uppskattad, men efter att ha gett dem 3859835989 pussar, var man hatad... haha nejdå men dom va inte på bästa humör idag!

nu ligger jag i sängen efter ett långt skönt bad med en tidning <3

ska nog sova nu, men vi hörs sen. (komentera GÄRNA hur ni vill att jag gör (fjortis inlägg 3 om dan eller 1 sånt här varje dag/varannan)

Puss.

Upp

Hejhej!

Idag kollade vi på 2 filmer i skolan, och det var typ det ända vi gjorde också ;)

Nu sitter jag och Olivia och kollar på upp <3

Puss.


Satc with becca

Blev en nergång till Ica sen till papp, med passions frukt och chokladboll :)


Italian fejk

Sitter och äter pizza med becca <3

Vi har just nu ingen aning om vad våra planer är :/ men senare idag har jag match, hemma också :(

Puss.


Kom inte på nått

Gick inte på Alvin och gänget 3, gick på den jag ville, Arthur och julklappsruschen :D

Aja, sitter med Frida, becca och Louise i min säng och tar det lugnt!

Nej, orkar inte skriva mer.. Bye bye

Puss.


Just because

Godmorgon :)

Vaknade nyss efter att ha haft en jätte rolig kväll igår! Jag, Olivia, Louise, kaskars, Fredrik, jacob, Ludde, Wille var hemma hos Olivia och det var mysigt.

Idag ska jag moster mamma och kusin på Alvin och gänget 3 3D, så ska vi väll äta nått. Sen ska jag träffa becca (som nog ska sova hos mig också), Louise, Tilde och Frida ;)
Men vi får se om jag kanske bara stannar hemma och kollar på film (med becca) vet ju inte vad de andra tjejerna planerar :/

Aja, nu ska jag gå och duscha, men vill bara mysa med katten :(

Nej, nu måste jag fixa mig om jag ska hinna!

Puss.


Chokladbollar

Sitter med finaste tjejerna och fikar hemgjorda chokladbollar <3


Spanska

Sitter på min spanska lektion och kollar på barnhemmet :)

Vet inte vad jag ska göra idag, så bloggar senare...

Fick i allafall MVG i slutbeyyg i hk, och vg i svenska, nästa lektion får jag so provet tillbaka, men vg gränsen va grymt hög :'(

Jaja, hörs senare

Puss.


My simple day

Idag chillade viiii, filade sen åt tjejas här  vi skylla göra vanilj sås, det fick ju bra (jag och Tilde lyckade barn) älskar dig....

Imorgon blir det in till stan och handla julklappar 

Skulle firat jul i helgen, men om inte min syster kan så kretsar ju hela världen runt henne så det blir inget, ska vara med Olivia Louise och några fler på fredag, lördag blir det  och söndag becca tror jag ( om hon kan? )

Nu ska jag fortsätta kolla på "på smällen" sköön...

Puss 


Ginger 

Jag har färgat håret. Men allt blev fel, hela håret är ju ginger, speciellt i botten  är jätte onöjd och vill inte gå till skolan imorgon... Kommer bli mobbad! 


En fika efter lugn dag 

Idag har det varit en lugn dag 
Jag skulle åkt till min moster och färga håret, men det gick inte så då skulle jag istället in och fika med alva. Men ingen av oss orkade jag orkade inte åka tåget in och igår va alva på bio *3 och var jätte trött idag 

Men nu iallafall så sitter jag hemma hos Olivia och fikar med Elin tilde Louise och Olivia, efter en lugn lucia dag i skolan 

Puss.


JAG SAKNAR DIG


Elsas värld

sitter och kollar på elsas värld!
blir lite avundsjuk på 200 000 läsare, men jag nöjer mig med mina!

Idag åker vi tillbaka till knifetown, sen ska jag spela match. Inte sådär super taggad men det kommer säkert! Ska färga håret nån gång den här veckan och jag måste handla alla julklappar för på lördag firara vi jul med mammas släkt. hörs senare!

Puss.

Älskar dig!

Nu ska jag och Tilde gå och köpa glass!

Förut satt jag och Tilde på kunghallen och åt kebab 

Jag har köpt lite saker, men nu ska vi äta klart!

Puss.

(bilden på skorna är dem som jag VILL ha)


Älskar dig?

Nu är jag med tilde hos hennes pappa i stockholm :) vi ska snart kolla på film...

Är inte på blogg humör idag så ciao!


Frida och mjölk!

Nu sitter jag och Frida och har tråkigt ;)

Men snart ska vi nig åka till klasman! Provet idag gick faktiskt helt Ok...

Frida din fina

Mjölk är gott
Frida har fått

Hon är jätte glad
Det är gott med kexchoklad

// Hanna <3


Dagen outfit

För några veckor sen hittade jag en gammal t-shirt, men jag gillade mönstret på framsidag, så jag klippte lite iden...

Resultat


Pluggpluggplugg

Plugga nu då som jag TYYP gjort i 5 timmar :'(
Längtar tills på fredag då jag och Tilde åker till hennes pappa, missar lucia marknaden men va fan? Ska jag smaka en pepparkaka och kolla på nån ful virkad duk som ingen har köpt och som är från 1800?
Haha negativ tjej! Men nej det skulle vart mysigt men nu ska jag med till tildes pappa och vi ska gå på stan och jag ska köpa nya klackskor :D sen ska vi ha filmkväll och äta världens godaste glass!

Nej nu ska jag plugga vidare :/

Puss.


Spelar det nån roll egentligen.

För mig spelar det ingen roll vad du säger, utan hur du säger.


One direction!

Jag har fått nått som ingen av mina kompisar fått på sitt skivfodral? Nån annan som har så eller ser vad det står? // Tilde


Bodaborg mys!

Hejsaaan! <3
Är på Bodaborg hotell och myser med hela fotbolls laget, efter en jobbig dag :)


Bodaborg 💚

Nu sitter jag, rebeckaS, Louise och lilla Tilde i bilen på väg till Bodaborg med fotbolls laget! Vi ska sova över där och äta tacos på kvällen :D vi kommer hem tidigt på dan imorgon och då är det bara packa om och åka på innebandy match i gottsunda :/

Puss.


Fredags mys!

Tilde, Elin och becca sitter i min soffa med mig och myyyser!

Snart kommer Stina och sen ska vi kolla på film 💚


#kiss

Tränade nyss , och har sjuuuukt ont i magen :(

Imorgon ska jag träna på form, sen på kvällen Singstar kväll här hemma!

Nej, nu ska jag duscha sen fika lussebullar med mamma 💚


RSS 2.0